Kanadisk CBDC, Cred On Pause, Iran ønsker Virgin Bitcoin + flere nyheter

Reading time:

Få din daglige, mellomstore fordøyelse av kryptoasset og blockchain-relaterte nyheter – undersøk historiene som flyr under radaren til dagens kryptonyheter.

CBDCs nyheter
Bank of Canada jobber med sine G7-partnere om planene for en digital valuta, ettersom landet ønsker å være klar i tilfelle et annet land lanserer sin sentralbank digitale valuta (CBDC), rapporterte Reuters, med henvisning til guvernør Tiff Macklem. „Hvis et annet land har et, og vi ikke har det, kan det absolutt skape noen problemer,“ ble han sitert på.
Juridiske nyheter
Cred, en amerikanskbasert kryptolåner, bekreftet at den har stanset sin virksomhet på grunn av en uspesifisert etterforskning. „Cred samarbeider med rettshåndhevelsesmyndigheter for å etterforske“ „en nylig uredelig hendelse,“ tvitret långiveren og la til at „ingen kunders personlige data eller kontoinformasjon ble kompromittert.“ De anslår „å gi en oppdatering i løpet av de neste to ukene.“
Reguleringsnyheter
Den iranske regjeringen tillot bruk av kryptoassets for å finansiere import „i en tid med økt press på landets normale bruk av harde valutaer,“ rapporterte Iran Daily, med henvisning til IRNA. „Kryptovaluta lovlig utvunnet i Iran vil kun kunne byttes når de brukes til å finansiere import fra andre land,“ sa rapporten og la til at „det lovlige taket for kryptovaluta for hver gruvearbeider vil bli bestemt av nivået på den subsidierte energien. brukt til gruvedrift og basert på instruksjoner publisert av Energidepartementet. “
Panamas nasjonalforsamling diskuterer et utkast til krypto-lovforslag fremmet av en gruppe på fire lovgivere. I en offisiell tweet uttalte nasjonalforsamlingen at lovforslaget foreslår å „regulere bruken av [cryptoassets] og [crypto-relaterte] transaksjoner på territoriet til Republikken Panama.“ En av lovens bestemmelser inkluderer pålegg av en 4% fast skatt på alle kryptotransaksjoner utført på innenlandske handelsplattformer.

Crypto adopsjon nyheter

Singapore-baserte Stack Funds vil gjøre Fidelity Digital Asset Services ‚depotløsning tilgjengelig for sine kunder i et forsøk på å møte den økende etterspørselen fra Asias høyverdige investorer og familiekontorer, rapporterte Bloomberg.
Coinbase lanserer sitt Visa debetkort i USA, som vil være tilgjengelig i alle stater bortsett fra Hawaii. Som et valgfritt tilbud kan kunder tjene 4% i kryptobelønninger i fantastisk (XLM) eller 1% i bitcoin (BTC). Kunder i USA kan nå bli med på ventelisten. Coinbase Card er tilgjengelig for kunder i nesten 30 land.
Den amerikanske baserte kryptosikkerhetsspesialisten og lommebokleverandøren Casa sa at deres kunder i USA nå kan kjøpe BTC ved å koble lommeboken med bankkontoen sin. Tjenesten er ikke tilgjengelig i Connecticut, Hawaii, New Hampshire, New York, Texas, Vermont og Virginia, men selskapet sa at de planlegger å støtte disse statene „snart“.
NEM (XEM) enterprise blockchain har kunngjort et partnerskap med fiat infrastrukturleverandør Simplex for å gjøre XEM kjøpbart med kreditt- og debetkort på tvers av Simplexs globale nettverk av partnere, inkludert børser, meglere og lommebøker. Det la til at partnerskapet vil gi XEM en global rampe, som gir tilgang til Simplexs store nettverk av børser globalt, og dermed utvider rekkevidden til XEM.

Wyoming State Banking Board ga finansinstitusjonen Avanti Bank & Trust et bankcharter, av typen som per kunngjøringen gir Avanti samme fullmakter som nasjonale banker i sine godkjente forretningsområder. De godkjente produktene inkluderer utstedelse av en tokenisert amerikansk dollar kalt Avit, forvaringstjenester for digitale eiendeler som en „kvalifisert depot“, API-basert nettbasert banktjeneste, der kundedepositum må være 100% støttet av reserver, og førsteklasses tjenester for digitale eiendeler. Avanti tar sikte på å levere kommersielle kontoer tidlig i 2021 og andre kontoer med høye minimumskrav til saldo kort tid etter det.

Stort regnskapsfirma KPMG har kunngjort en strategisk allianse med kryptomarkedsdatafirmaet Coin Metrics, for å tilby en serie komplementære produkter og tjenester som vil tillate økende institusjonell adopsjon av kryptoassets og offentlige blokkjeder.
Investeringsnyheter
Graph Foundation kunngjorde et vellykket offentlig salg av sin opprinnelige token GRT, og solgte USD 12 millioner til samfunnet. I henhold til kunngjøringen ble 4% av den totale tokenforsyningen (400m tokens) tildelt over 4500 personer som bestod KYC-overholdelse (KYC), fra 99 land, unntatt USA. Disse O.G.-ene (Original Graphers) vil være de første medlemmene av GRT-fellesskapet ved The Graphs mainnet-lansering, som forventes om 30-60 dager. Grafen er en desentralisert protokoll for indeksering og spørring av data fra blokkjeder, startende med Ethereum (ETH).
DeFi-nyheter
Desentralisert økonomi (DeFi) -prosjekt Aave har overført stat