Bitcoin laskee vahvemmasta dollarin tunteesta

Bitcoin laskee vahvemmasta dollarin tunteesta; Tehostetaanko eteenpäin Fed-kokouksen jälkeen?

Bitcoinin hinnat laskivat keskiviikkona alhaisempaan Yhdysvaltain dollarin vahvistumisen paineeseen, kun markkinat odottivat Yhdysvaltain keskuspankin rahapoliittisia näkymiä ja edistystä elvytyssopimuksen ympärillä.

Spot BTC / USD laski yli 3 prosenttia Aasian alkuvaiheessa ja saavutti päivänsisäisen alimman tason, 31 567 dollaria per merkki. CME Bitcoin Profit helpotti peräti 3,38 prosenttia 31 550 dollariin.

Bitcoin CME Futuresin silmät ulottuvat alaspäin kohti $ 24,605-26,535. Lähde: BTC1! osoitteessa TradingView.com
Yhdysvaltain dollarin palautus

Tappiot Bitcoin-markkinoilla ilmenivät päivänsisäisen Yhdysvaltain dollarin nousun seurauksena. Palautus nousi vaatimattomalla 0,07 prosentilla Aasian kaupankäynnin aikana ja saavutti sesongin korkeimman arvon 90,261 sen jälkeen, kun se palautui 21 päivän yksinkertaisesta liukuvasta keskimääräisestä tukiaallosta.

Bitcoin käy kauppaa päinvastoin dollariin – estäen lyhytaikaisia ​​vaihteluita, joissa molemmat varat usein näkyvät synkronoituna.

Lippulaiva-kryptovaluutta vetää nousevat kertomuksensa laskevasta greenbackistä korostaen, että velan kaupallistamisen kasvu johtaisi sen heikentymiseen. Joten kuka tahansa, joka haluaa säilyttää kassakeskeisen varallisuutensa, haluaa siirtää pääomansa arvoltaan varastoon. Bitcoinilla on tapana tarjota juuri sitä „digitaalisen kultaisen“ kertomuksensa avulla.

Yhdysvaltain dollariindeksi testaa 21-DMA: n tuena ennen Fed-kokousta. Lähde: DXY TradingView.com-sivustolla

Tekniset analyytikot huomauttavat, että dollarilla on 50 päivän yksinkertaisen liukuvan keskiarvon aiheuttama paine. He huomauttavat myös, että kauppiaat ottavat lisää vihjeitä liittovaltion avoimen markkinakomitean (FOMC) keskiviikkokouksesta. Jos Yhdysvaltain keskuspankkikomitea pysyy sovittuna, se voi saada dollarin pudottamaan alle 21-DMA-tuen.

Mitä se tarkoittaa Bitcoinille

Ecoinometricsin perustaja Nick korostaa, että Bitcoinin lyhyellä aikavälillä laskevilla korjauksilla ei ole väliä niin kauan kuin Fedin politiikat ylläpitävät pitkän aikavälin nousunäkymiään. Keskiviikkona julkaistussa uutiskirjeessä analyytikko ennusti joukon politiikkoja, joilla on taipumus nostaa kryptovaluutta ylöspäin, mukaan lukien nouseva liittovaltion velka, negatiivisesti tuottavat joukkolainat ja muut.

„Pitämällä joukkolainojen tuotot alhaisina yrittäessä saada jonkin verran kuluttajahintaindikaattoria tarkoittaa, että saamme negatiiviset reaalikorot hetkeksi“, hän kirjoitti. „Aikaisemmin nämä olosuhteet ovat auttaneet luomaan kultapullamarkkinoita. Kun institutionaaliset sijoittajat pitävät Bitcoinia yhä enemmän arvon säilyttäjänä, se voi hyötyä samasta dynamiikasta. „

Analogia perustuu nousuun sillä ehdolla, että Fed pitää laajentumispolitiikkansa ennallaan keskiviikkokouksensa jälkeen. Tähän sisältyy vähintään 120 miljardin dollarin velan ostaminen kuukaudessa lähes nollakorkoympäristössä. Taloustieteilijät uskovat, että Yhdysvaltain keskuspankki ei aio kaventaa ohjelmaa.